Θετική η μείωση χρέους έως το 2060 όμως αυτό δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα στους Έλληνες που θα συνεχίσουν να φτωχαίνουν αν δεν συνοδευτεί από μέτρα ανάπτυξης - Ομάδα ΗΔΥ Αθηνά omadaidyathina.gr
Ομάδα ΗΔΥ Αθηνά - Team LMS Athena
Share at twitterShare at facebookShare at linkedinShare at GoogleE-mail thisAdd to Favorites
Shares: 396
Visits: 8,624

Θετική η μείωση χρέους έως το 2060 όμως αυτό δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα στους Έλληνες που θα συνεχίσουν να φτωχαίνουν αν δεν συνοδευτεί από μέτρα ανάπτυξης

Όταν κάποιος χρωστάει, το να του μειώσεις το χρέος είναι καλό για την ψυχολογία του, ειδικά όταν είναι ένα χρέος που ξέρεις ότι ποτέ δεν θα μπορέσει να πληρώσει, και φυσικά μπορεί να έχει και ένα μικρό οικονομικό όφελος από μείωση της δόσης αποπληρωμής, που πάλι ξέρεις ότι κάποια στιγμή δεν θα μπορεί να πληρώσει έτσι και αλλιώς.

Όμως αν δεν του δώσεις την δυνατότητα να κερδίζει περισσότερα τότε σύντομα και αυτό το μειωμένο χρέος θα είναι υπέρογκο και ακόμα και μια μειωμένη δόση, θα είναι αδύνατο να εξυπηρετηθεί.

Στην Ελλάδα πρέπει να φτιάξουμε την παράγωγη μας. Έχουμε τον τουρισμό αλλά δεν φτάνει.

Πολλά πρέπει να γίνουν αλλα για αρχή...Θετική η μείωση χρέους έως το 2060 όμως αυτό δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα στους Έλληνες που θα συνεχίσουν να φτωχαίνουν αν δεν συνοδευτεί από μέτρα ανάπτυξης

-Να εξαλειφθεί άμεσα η γραφειοκρατία στην ίδρυση και διατήρηση επιχείρησης

-Ίδρυση εταιρείας σε μια μέρα με ηλεκτρονικό τρόπο

-Απαλλαγή από φόρους και εισφορές μέχρι να δημιουργηθεί στοιχειώδες κέρδος

-Μείωση φορολογίας στο χαμηλότερο της ευρωζώνης

-Να δοθεί το δικαίωμα να μπορεί κάποιος να ιδρύει μικρή επιχείρηση χωρίς υποχρέωση εισφορών μέχρι ένα συγκεκριμένο επίπεδο κέρδους/τζίρου.

Πολλοί άνθρωποι σήμερα θέλουν να ξεκινήσουν κάτι αλλά δεν τολμούν εξαιτίας των εισφορών σε ταμεία και χιλιάδες άνθρωποι έκλεισαν τις μικρές/ατομικές επιχειρήσεις, που κάτι -έστω λίγα- πρόσφεραν στην παραγωγή και στο Κράτος για τον ίδιο λόγο. Τι κερδίζει το κράτος από αυτούς; Τίποτα, αντίθετα τους συντηρεί γιαυτο χρειάζονται συνέχεια νέα μέτρα, γιατί κάθε νέο μέτρο σε σύντομο διάστημα αρχίζει να μειώνει τα έσοδα.

Τα παραπάνω να συνοδευτούν από κεντρικό ηλεκτρονικό σύστημα τιμολογήσεων/ αποδείξεων και υποχρεωτικών πληρωμών μέσω τραπεζών προκειμένου να μη υπάρξουν προβλήματα φοροδιαφυγής.

http://omadaidyathina.gr  | Πάρε μέρος!

#idyathina #weknowhow


Share at twitterShare at facebookShare at linkedinShare at GoogleE-mail thisAdd to Favorites
Shares: 396
Visits: 8,624
Go to Top | Ομάδα ΗΔΥ Αθηνά - Team LMS Athena